Solabergs Spa & Hälsa
Solaberg
Vedeldat bad under

 

Spa-paket

Utifrån våra kunskaper anpassar vi alltid varje behandling efter Dina behov.

MASSAGE - Rollin sand helkropp 40 min

Djupt avslappnande upplevelsemassage.

Solabergs Extra 180 min

Bad • Ansiktsbehandling • Massage

Solabergs Stora Lyxkur 120 min

Skrubb • Bad • Ansiktsbehandling

Solabergs Mellan Lyxkur 60 min

Bad • Massage

Solabergs Lilla Lyxkur 40 min

Bad • Massage

Solaberg Gruppspecial - För två eller flera 60 min

Behandlingen börjar med en välgörande kroppspeeling som du själv gör. Efter det dusch och sedan bad (vid fler än 4 personer i träkar utomhus). Slutligen ges en SPA-ryggmassage kombinerad med välgörande hand eller fot massage. Behandlingen avslutas gemensamt i relaxen med te och frukt. Vi skräddarsyr Er vistelse efter Era önskemål.

Spa Massage 20 min

 

Spa-bad

Lugna bad i Valnötsbadkar 30 min

Du får avnjuta en härlig stund i våra valnötsbadkar, det känns som en dröm när kroppen mättar sig med badkarets träenergi. Du har möjlighet att välja mellan olika produkter för att förstärka upplevelsen och för att få harmoni, balans, uppiggande eller ett avstressande bad. T ex Algbad,Pepparmint,Lavendel, m m. Örtbadet alltid anpassas efter kundens behov. Örterna är Eko märkta. Lidblomman och pepparmintan är gårdens egna ekologisk och handplockade örter

Våran specialitet är örtbad som terapeuter för iordning bara för dig och dina behov.

Vedeldat bad utomhus

Min antal 4 pers. Upp till 4 timmar.

Thermal Spa Bad utomhus med färgterapi

Min antal 2 per.

Vedeldad bastu

Min antal 4 pers.

[Tillbaka upp]

 

Spa-behandling från Kalahari

Kalahari

Kalahari Ancient Desert Secrets. Denna unika spa- och kroppsserie strävar efter att fånga din fantasi.Kalahariöknen är full av oanade skatter i form av afrikanska växter och träd.Kalahari har forskat kring ett urval av dessa inhemska växter och naturliga resurser. de underbara dofterna kommer från de fascinerande och rena afrikanska naturliga botaniska oljorna.Endast rena växtoljor och hållbara botaniska källor har används och ingredienserna är av högsta kvalitet.

MASSAGE - Rollin sand helkropp.Full Body Massage.40min 695:-

Djupt avslappnande upplevelse massage. Långa effektiva, svepande rörelser över kroppen ger en känsla som är olik det mesta. En drömupplevelse. Följande behandlingar finns att välja mellan:

SCRUB - desert salt crystals Scrub/Desert Glow Exfoliation 40 min 595:-

Scrub med naturligt ökensalt från Kalahariöknens saltslätter. Stimulerar blodcirkulationen och lymfsystemet, vilket underlättar kroppens naturliga avgiftningsprocess. Gör huden mjuk, smidig och silkeslen. Följande behandlingar finns att välja mellan:

SCRUB - red dune Sand Scrub/Red Dune Sand Exfoliation 40 min 595:-

Den röda sanden från Kalahariöknen verkar effektivt som kroppspeeling. Tar bort döda hudceller och ökar cirkulationen i kroppen. Sanden gör huden mjuk, rengjord på djupet och full av lyster.Kalahar Red Dune Sand betraktas som en halvädelsten. Följande behandlingar finns att välja mellan:

 

INPACKNING Botanical Clay Mask med Rooibos är utvecklad för att ge näring och väcka en trött hud till liv på cellnivå 40 min 895:-

 

EXKLUSIV Kurbehandling 90 min 1395:-

[Tillbaka upp]

 

Rind o boka