Solabergs Spa & Hälsa
Solaberg
Vedeldat bad under
       
Säsongsbehandlingen följer din huds biorytm och förbereder huden inför sommaren/vintern. Huden blir ren, ljus och klar med en exceptionell lyster.

Vår

Ansiktsbehandlingar

Aromainpackning, Slimmande behandlingar, Chokladinpackning.

Aromabad med lavendel som skänker värme och vitalitet åt en trätt och stressad kropp. Badet kan skänka en lugn och rofylld sömn, känslan av välbefinnande.

 

Sommar

Kroppsbehandlingar

Sommar säsongsbehandling med ingredienser från Vildsmultron, Hallon och Rabarber. Aromainpackningen bibehåller solbrunheten.

Aromabad med salvia motverkar svettning, förebygger dålig cirkulation och frusenhet.

Aromabad med citron ger dig en stund av välförtjänt återhämtning. Den uppfriskande badet stärker bindväven och lockar fram hudens naturliga funktioner - både kropp och själ hittar ny energi och styrka.

Höst

Ansiktsbehandlingar

Höstens och vinterns gourmetbehandling med Vanilj och Kola.

Alginpackning

Aromabad med rosmarin som har en vitaliserande effekt får livsandarna att vakna. Rosmarinet skänker värme och stimulerar cirkulationen och fungerar perfekt för den som har svårt att komma igång på morgonen.

 

Vinter

Övrigt

Lerinpackning, Hot Stone behandlingar.

Aromabad med ädelgran som är värmande och balanserande och som är fantastiskt bra under förkylningstider. Granbarr friskar upp luftvägarna och skänker värme till kroppen.